ПРОЉЕЋЕ 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

До краја дана претежно сунчано, уз повремено умјерену облачност у сјеверним предјелима. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, пријеподне понегдје умјерен до појачан сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха до 16 степени.

СТРУЈА

Из Цедиса за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

ВОДА

Због санације квара на цјевоводу ДН 400 у Кутском пољу данас ће без воде бити потрошачи са подручја Зеленике и Мељина. Завршетак радова и нормализација водоснабдијевања очекује се до послијеподневних сати, саопштено је из Техничке службе Водовода.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. На главну станицу овог јутра су стигли Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. У наставку пријеподнева очекују се доласци Божура из Суботице и Ласте из Београда.

Када је ријеч о поласцима, Озлем је за Београд кренуо у 7, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Банбус ће ка Београду у 16, Божур ка Суботици у 17:40 и Ластa ка главном граду Србије у 21 сат.

Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само у 15:05 биће реализован лет ка Београду са тиватског аеродрома, а са подгоричког планирају пет летова, два ка Београду, те по један ка Бечу, Тел Авиву и Истанбулу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Бара ка Београду полази у 19, док је повратак планиран у 21:10.

АМСЦГ

Према извјештају Ауто мото савеза, у јужном дијелу земље, саобраћај се одвија умјереним интезитетом, по претежно сувим коловозима. На сјеверу су могуће снијежне падавине и поледица. Возачима се савјетује опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја.

На путном правцу Никшић-Шавник-Жабљак обустављен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере због снијежних падавина.

Улазак и излазак из Црне Горе се преко граничних прелаза обавља свакодневно током 24 сата осим преко граничних прелаза Вуча на путном правцу Рожаје –Тутин и граничног прелаза Метаљка на путном правцу Пљевља –Чајниче који се обавља у периоду од 7 до 19 часова.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here