Продужен рок за видео конкурс “Мој град на путу ка ЕУ”

Због израженог интересовања, Министарство европских послова одлучило је да продужи рок за видео конкурс за ученике основних школа #MojGrad na putu ka EU. Поред рока, проширили су и циљну групу, па осим ђака 7. и 8. разреда, сада могу да учествују и ученици 6. и 9. разреда. Конкурс иначе традиционално организују поводом Дана Европе уз финансијску подршку Европске уније кроз пројекат EU4ME, у сарадњи са Министарством просвјете, науке и иновација.

-Министарство европских послова позива ученике и ученице 6, 7, 8. и 9. разреда да направе и на свом Инстаграму/Фејсбук профилу објаве „reel“, у којем ће представити град у којем живе. То могу урадити тако што ће на занимљив, оргиналан и креативан начин представити природне љепоте, богату културу и инспиративне људе свог града, као и динамичне промјене и дешавања која обликују његов пут ка Европској унији, наводи се у саопштењу Министарства европских послова.

Услове за учешће и детаље конкурса заинтересовани могу наћи на страници Министарства европских послова.

Стручни жири одабраће три најбоља реел-а, чије ће ауторе наградити мобилним телефонима марке “Samsung Galaxy А35”. Поред креативности и оргиналности, један од критеријума биће и број лајкова који је реел остварио током трајања конкурса, а свечана додјела награда биће организована у Подгорици.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here