ПРИМОРЈЕ ПРОТИВ „ALL STARS-A“ ЈУРИ ПЕТУ ВЕЗАНУ ПОБЈЕДУ

Кошаркаши Приморја угостиће сутра, у 16. колу у 1. А мушке кошаркашке лиге, екипу „All Stars“ из Даниловграда.

У Спортски центар Игало долази екипа која има скор од 11 пораза и 4 побједе, али која је у првом дијелу сезоне на свом паркету намучила изабранике Рајка Кривокапића. У том мечу Приморје је славило 91:87.

Како је за РТХН казао Кривокапић, након изузетно захтјевног дербија и побједе против Теода, екипа није имала предах, већ су одмах започете припреме за меч против „All Stars-a“.

– То је тим који је појачан у односу на први дио првенства, са два квалитетна играча на позицијaма 3 и 4, што уз постојећи ростер чини једну незгодну екипу, оријентисану прије свега нападачки, са акцентом на шут за три поена. Ми смо у изванредном ритму, након четири узастопне побједе. Свакако да желимо и пету, што би учврстило нашу позицију у самом врху табеле. Очекује нас занимљива утакмица, са незгодним противником који је имао више времена да се припреми за овај окршај. Међутим, ми смо спремни и мотивисани. Очекујемо прије свега велику енергију, борбеност и прави приступ, што краси нашу игру цијеле сезоне и што би требало да нам обезбједи нову побједу – вјерује Кривокапић.

Приморје у досадашњем дијелу првенства имам сјајан скор – 10 побједа и 5 пораза.

Може ли до пете везане побједе? Сазнаћемо сутра. Меч у Спортском центру Игало заказан је за 17 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here