Позоришна представа „Било једном на Бријунима” у Дворани Парк

„Било једном на Бријунима“, представа која се према тексту и у режији Кокана Младеновића бави сусретом два брачна пара – Тита и Јованке Броз са Ричардом Бартоном и Елизабет Тејлор 1971. године на Брионима, копродукција је Битеф театра Београд са КЦ Свилајнац и Креативном продукцијом Јоца Арт. Пред херцегновском публиком биће у сриједу, 21. фебруара у Дворани Парк, са почетком у 20.00 часова.

Представа истражује догађаје и односе четири легендарне историјске личности, чији је повод за сусрет било снимање филма „Сутјеска“, у којем је славни глумац Ричард Бартон играо доживотног председника СФРЈ, маршала Тита.

У главним улогама су Милан Марић (Бартон), Бранислав Трифуновић (Тито), Тихана Лазовић (Елизабет Тејлор) и Сања Марковић (Јованка Броз).

Улазнице за представу су у продаји на благајни Дворане Парк радним данима од 9.00 до 20.00 часова. Телефон за информације о улазницама 068 851 031. Резервације се морају раније преузети или неће важити.

Аутор музике и обраде чувених песама из оног времена (Интернационала или Бела, ћао или Уз маршала Тита, јуначког сина) је Милан Бошковић из бенда Земља грува.

Драматург представе је Димитрије Коканов, сценографију је креирала Марија Калабић, костиме Александра Пецић Младеновић, а кореографију Андреја Кулешевић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here