Посебна октобарска понуда и авантура на жичари

Жичара „Котор – Ловћен“ је припремила низ атрактивних повољности за грађане Црне Горе, које су у понуди од јуче до краја октобра. У складу са друштвено одговорном орјентацијом компаније, предвиђене су бесплатне вожње за дјецу узраста до 14 година, као и за особе са инвалидитетом.

Октобарска авантура доноси фантастичне повољности и за посјетиоце старије од 14 година, који ће цијену повратне карте плаћати 12 еура. Ову, посебну понуду је могуће остварити уз приложени идентификациони документ – издат од стране црногорских надлежних органа.

Извршни директор Жичаре „Котор – Ловћен“ Марко Кус истиче да та компанија подржава локалну заједницу.

-Црногорски грађани су од 6. октобра у прилици да из гондола уживају у погледу на Боку по посебним цијенама, док су дјеца – наши редовни и најдражи посјетиоци, ослобођена од плаћања. Такође, плаћања су ослобођене и особе са инвалидитетом. Вјерујем да смо у јавности већ позиционирани као компанија која подржава заједницу у којој послује – што је и неизоставан принцип модерног пословања који желимо да уградимо у ”Kotor Cabel Car” бренд. Осим описаних повољности, све наше посјетиоце очекује изненађење на горњој станици на Куку, а то је “Alpine coaster Oro” – једина атракција овог типа у Црној Гори. Пред нама су ведри јесењи дани, зато позивамо све да не пропусте ову прилику, поручио је Кус.

“Alpine coaster Oro“ је лоциран на горњој станици на Куку и води на узбудљиву вожњу трасом, која се дијелом спушта низ ловћенске литице са погледом на величанствени Бококоторски залив. Максимална брзина је 40 km/h, а посједује и све неопходне сертификате сигурности.

Власницима ЦКБ Виза картица, на наведене – октобарске цијене, омогућене су додатне повољности приликом куповине карата.

-Клијенти ЦКБ-а који до 31.10. плате вожњу жичаром “Котор – Ловћен” ЦКБ Виза картицама добијају додатни попуст од 5 еура на сваку купљену повратну карту, па ће за вожњу у оба правца плаћати 7 еура. Осим тога, Црногорска комерцијална банка је својим клијентима обезбиједила и повољности за ”Alpine coaster“ од 2 еура по карти, наведено је у саопштењу.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here