Поновљен поступак набавке дигиталне опреме за Дворану Парк

Foto: Opština HN

ЈУК Херцег фест расписала је нови јавни позив за набавку дигиталне опреме за биоскоп у Дворани Парк. Вриједност понуде је 100 хиљада еура без ПДВ-а, а позив је отворен до 9. децембра.

Како је јавном позиву наведено, наручилац мора да скрати рок за достављање понуда на 15 дана због хитности поступка јер на претходном позиву није достављена исправна понуда.

Средства за предметну јавну набавку су одобрена кроз заједничку активност Министарства културе и медија, ЈУ Филмски центар Црне Горе и Општине Херцег Нови, под условом да се цијела предметна јавна набавка реализује до 23. децембра.

Наручилац, односно Општина Херцег Нови, кроз овај јавни позив апелује на заинтересоване понуђаче да дају допринос реализацији пројекта достављањем исправних понуда, припремом и прибављањем доказа и докумената, како би се процес одвијао неометано.

Дигитализација биоскопа је значајна како за наручиоца, због добробити и унапређења услова за обављање дјелатности, тако и за развој локалне културе, заштиту и промоцију разноликости културног израза. Дигитализација ће омогућити филмске пројекције по савременим стандардима, на задовољство филмске публике. Значајно је да Херцег Нови искористи прилику за реализацију овог пројекта, за то искористи одобрена средства.

Тендером је предвиђена набавка биоскопског перфорираног пројекционог платна за репродукцију тродимензионалног видео сигнала, ласерски видео пројектор, моторизовани објектив, носећа конструкција пројектора, као и монтажа опреме, пуштање система у рад уз постављање основних корисничких макро-а, обука корисника, пројекат изведеног стања, уходавање. Такође и испорука, инсталација и пуштање у рад биоскопских система.

Биће набављене и пасивне 3Д наочаре – за одрасле и дјецу, по 800 комада.

Дворана Парк је крајем октобра добила нове столице, замијењена је подна облога и уграђен нови механизам свечане завјесе са хоризонталним отварањем.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here