Појачане активности полиције усмјерене на припаднике и лица блиска ОКГ

Фото: Илустрација

Полицијски службеници Сектора за борбу против криминала, службеници Регионалног центра безбједности „Југ“, у сарадњи са Посебном јединицом полиције, као и службеници Регионалног центра безбједности „Центар“, су јуче и данас, предузимали појачане активности у односу на 13 лица, која су припадници или се могу довести у везу са високоризичним криминалним групама.

Како саопштавају из УП, ове активности спроведене су у циљу очувања повољног безбједносног амбијента, те су извршени претреси на више локација у ове двије регије.

-Претреси су извршени на пет локација у Бару, на двије локације у Херцег Новом, као и на по једној локацији у Тивту и Будви. Након претреса у Херцег Новом, против једног лица ће бити поднијета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање и ношење оружја и експлозивних материја, саопштили су из УП.

Осим тога, претреси станова и других просторија које користе лица интересантна за службу, чланови организованих криминалних група и њима блиска лица, извршени су и на Цетињу, на четири локације.

Службеници полиције задужени за борбу против криминала, како поручују, наставиће са интензивним активностима у односу на високоризичне криминалне групе и са њима повезаним лицима и у наредном периоду, бескомпромисно и истрајно, а све у циљу стварања што повољнијег амбијента како за живот наших грађана, тако и оних који су у посјети Црној Гори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here