Поетско музички програм „Љубав, стихови и пјесме“ одржан у Дворани „Парк“

Поетско музички програм „Љубав, стихови и пјесме“ у оквиру којег су пјесници Марко Милошевић и Борис Пинговић представили своју поезију одржан је у Дворани „Парк“. Публика је уживала у музици, али и поезији ова два умјетника.

Пјесник Марко Милошевић  прву збирку поезије „Кроз живот душом“ објавио је  2020. године, а сад је у припреми његова пета збирка поезије. Истакао је да је са Борисом лако дијелити сцену и да су у Херцег Новом уживали.

-Радујем се свим нашим заједничким наступима. Ја сам очаран публиком у Херцег Новом, која је била у затвореном простору по овом лијепом времену. Били су пажљиви, оставили су душу и подијелили смо са њима, узели од њих и све им дали.

Борис Пинговић који је и глумац, истиче да је писање поезије његов први позив и као мали имао је потребу дан нешто римује.

-Прво ме призвао тај неки дар и то нисам никада престајао да радим. Послије је дошла музика, а глума којом се бавим професионално је дошла касније. Све ми је то подједнако важно и битно. Поезија није толико јавна по природи ствари као глумачки посао , али поезија. музика и глума су ми подједнако важне ствари.

Наредни књижевни програм, у организацији Херцег феста биће поводом отварања баште Куће нобеловца Ива Андрића. Наши суграђани глумац Дејан Ђоновић и Ђуро Познановић припремили су програм насловљен „Што те нема“.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here