Почињу радионице “Срећа је већа кад се дијели”

Под слоганом „Срећа је већа када се дијели”, данас у хотелу и марини “Лазуре” почињу креативне Новогодишње радионице за дјецу и одрасле, које ће током децембра организовати два пута недељно, у сарадњи са Хуманитарном Омладинском Организацијом “The faces“.

Комплетно остварени приход од радионица биће усмјерен у хуманитарне сврхе, односно Дјечијем дому “Младост” у Бијелој, како би тамошњи малишани на што љепши начин дочекали Нову годину. На радионици која траје 90 минута учесницима ће бити омогућен рад у групи, као и индивидуално изражавање кроз сценски и медијски наступ.

-Прва креативна радионица почиње данас у 17:00, друга у 19:00 сати, а осмишљене су тако, да на забаван начин кроз игру, дјеца и родитељи искажу своје умијеће у изради новогодишњих честитки, украса, колачића и поклона, али и да се опробају у глуми, плесу и пјевању. Осим што ће се добро забавити, дјеца ће на непосредан начин развијати машту, реторичке и моторичке вјештине, као и исказивање емоција. Данашње радионице су отвореног типа, за сваку наредну цијена улазнице по радионици износи 10 еура, а свако има слободу да донира и за један смијешак више. Финална радионица ће бити одржана 28. децембра, а осмишљена је као изложба радова свих учесника на радионици и сценском наступу. Улазница за ту манифестацију биће један слаткиш, а прикупљени слаткиши и креативни радови ће бити испоручени Дјечијем дому “Младост у Бијелој”, поручују организатори.

Радионице воде графички дизајнер Милијана Томашевић и инструктор за сценски и медијски наступ Бојана Игњатовић Шоћ из Хуманитарне Омладинске Организације. Радионице ће бити организоване и 9, 12, 16, 19, 23,  26. и 28. децембра у 17:00 и 19:00 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here