Почело новогодишње украшавање града

Запослени у Сектору одржавања јавне расвјете у Комунално – стамбеном предузећу данас су почели са активностима на украшавању града у сусрет предстојећим празницима.

Према ријечима руководиоца сектора јавне расвјете Милоша Петровића, почели су од Омладинског парка у Игалу, гдје је у погону 80 одсто декоративних елемената.

Милош Петровић

 – Преостало је да се у том дијелу града постави јелка и вилењаци. Кренуло се са монтажом украсних елемената на расвјетним стубовима у Његошевој улици од Новљанке ка Општини. Наставиће кићење уз магистралу, од Аутобуске станице ка Центру безбједности и на кружном току у Мељинама. Расвјета ће бити постављена на новом тргу испред зграде Општине, казао је Петровић.

Радници у овом Сектору Комунално – стамбеног предузећа у претходном периоду били су ангажовани на отклањању оштећења на расвијети након невремена, на дијелу  Шеталишта од Милашиновића плаже до тунела и Јахтинг клуба. На Шкверу је такође поправљена расвјета.

– На Шеталишту у Баошићу обавили су испитивање, подизали стубове, штемали, повезивали спојницама нове каблове. Све смо вратили у функцију, тако да јавна расвјета функционише. Трудимо се на сваки начин да одржавамо расвјету и на ову јужину, с обзиром да је дијелом расвјета дотрајала, објашњава Петровић.

Недавно је и санирана расвјета на траси од продавнице Идеа до магистрале на Топлој два. Испитивањима су детектовали квар и након санације више стубова, пустили су у функцију јавну расвјету у том дијелу града.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here