ПЕТА РЕДОВНА СКУПШТИНА ОПШТИНЕ У ПЕТАК

Одборници локалног парламента поново ће сјести у клупе у петак, 19. новембра у 10 сати, за када је предсједник Иван Отовић заказао пето редовно засиједање Скупштине општине Херцег Нови.

На дневном реду, који садржи 15 тачака, наћи ће се неколико предлога одлука о утврђивању локација. Међу њима пажњу привлачи Предлог одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса-спортских објеката на Жвињама. Ријеч је о пројекту под називом „Еко спортско село Жвиње“, који укључује халу, отворени базен, спортско и игралиште за дјецу, трим стазу, амфитеатар, као и угоститељске објекте и башту.

Пред одборницима ће се наћи и предлози одлука о утврђивању локација за реконструкцију локалног објекта од општег интереса-шеталишта у Игалу, на потезу од “Галеба“ до “Титове виле“ и за реконструкцију локалног објекта од општег интереса-спортског објекта-базена на Шкверу.

Одборници ће, између осталог, расправљати и о Предлогу Одлуке о оснивању Друштва са ограниченом одговорношћу „Агенције за газдовање Луком Херцег Нови – градском луком Шквер Херцег Нови“, затим о Предлогу Одлуке о измјени и допуни Одлуке о оснивању Друштва са ограниченом одговорношћу – Друштво за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре у општини Херцег Нови.

Скупштину општине можете пратити уживо на програму Радио телевизије Херцег Нови, као и на радију на фреквенцијама 90 и 102.7 mhz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here