АЛБАТРОС СИЛАН У БУДВИ

Обојкашице Албатроса оствариле су и пету побједу у шест одиграних кола, пошто су у заосталој утакмици Прве лиге за одбојкашице савладале ОК Медитеран из Будве резултатом 3:0, по сетовима 25:18; 25:23; 25:20.

Подмлађена екипа Медитерана, тренутно последња на табели, није пружила већи отпор искусној и уиграној екипи Албатроса, која је за свега 65 минута игре однијела сва 3 бода из Будве. Изабранице Бранке Обрадовић од самог старта најавиле су максимално озбиљан приступ, чиме су у потпуности оправдале улогу фаворита у мечу и без већих потешкоћа савладале „фењераша“.

У екипи домаћина ОК Медитеран највише се истакла капитен екипе Вања Матуновић са 12 поена и Јована Ковачевић са 10 поена. Вања Делибашић освојила је 7, Анастасија Ковачевић 2, Маша Гудељ 2, а Рената Мијовић, Анђела Зејак и Јована Никаљевић по 1 поен.

У екипи ОК Албатрос најбоља је била Милана Самарџић Пецељ са 16 поена, затим капитен Александра Ћировић 11, Наталија Обрадовић 6, по 3 поена освојиле су Јелена Бијеловић, Николина Лисичић, Андреа Драговић и Таша Трајковић, а уписала се и Аница Перовић са 1 поеном. Овом побједом Новљанке тренутно заузимају високо 2. мјесто на табели Прве лиге за одбојкашице, имају утакмицу мање (против ОК Морача). У наредном колу чека их тежак испит против дебитанта, екипе ОК Академија из Tивта која је право изненађење првенства. Меч је на програму наредног викенда у Тивту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here