Паркинг сервис и ове године поклања 300 паркинг карата

Паркинг сервис Херцег Нови наставља акцију поклањања паркинг карата пензионерима и родитељима дјеце узраста до једне године.

Директор Паркинг сервиса Миладин Видаковић за РТХН подсјећа да су акцију покренули прошле године у истом периоду, и позива заинтересоване да им се јаве од уторка, 9. јануара до 10. фебруара.

-И ове године настављамо исту праксу зато што је акција имала добар одзив прошле године и трудићемо се да у наредном периоду наставимо са тим активностима, а трудићемо се да понудимо грађанима још неке бенефите, да им изађемо у сусрет и да осјете да смо ми на неки начин стварно њихов сервис.

Захтјев може да се попуни у просторијама друштва или преузме на сајту Паркинг сервиса Херцег Нови, гдје су детаљно наведени услови и потребна документација.

Да би пензионер аплицирао за поклон карту потребно је да, уз захтјев, има личну карту или дозволу за стални боравак издату у Херцег Новом, доказ да је корисник пензије по било којем основу издат од надлежног органа Фонда ПИО и саобраћајну дозволу која је на име подносиоца захтјева. Услов за добијање поклон паркинг карте за родитеље дјеце до једне године једа је подносилац захтјева држављанин Црне Горе са сталним пребивалиштем у Херцег новом, или да је страни држављанин са дозволом за стални боравак издатом у Херцег Новом, да је возило регистровано на његово име и да у последње двије године нема неплаћених дневних карата за то возило. Поклон паркинг карту може добити један од родитеља дјетета старости до једне године а, уз захтјев, доставља извод из матичне књиге рођених, личну карту или дозволу за стални боравак издату у Херцег Новом и саобраћајну дозволу која је на име родитеља који подноси захтјев.

Миладин Видаковић, директор Паркин сервиса Херцег Нови

Укупно ће поклонити 300 паркинг карата за по 100 часова паркирања, које важе до краја године, прецизирао је Видаковић.

-Веће интересовање је прошле године било за бесплатне паркинг карте за пензионере, а мање је било захтјева родитеља дјеце до једне године. Сада смо одлучили да 200 бесплатних паркинг карата опредијелимо за пензионере, а 100 за родитеље дјеце до годину дана. Међутим, ако овога пута буде веће интересовање у тој категорији, ми нећемо никога вратити и гледаћемо да изађемо максимално у сусрет свима, али укупан број је 300. Оне важе до 31.12 2024. године за све постојеће зоне – црвену, жуту и плаву, с тим  да љети имамо и љубичасту зону која је доста скупља, обухвата мали број мјеста, и она је за сада изузета.

Прошла година је за Паркинг сервис била успјешна, и спремно дочекују нову сезону која доноси неке изазове, а креће већ од Празника мимозе, казао је Видаковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here