Отворен мото скуп, данас дефиле

Међународни мото скуп, у организацији  Мото клуба „MC Cruiser“, који је окупио велики број љубитеља двоточкаша из Црне Горе и региона, отворен је синоћ на плажи Ушће у Игалу.

Тања Мркаић -Туристичка организација Херцег Нови

Мото скуп у Херцег Новом одржава се традиционално и драго нам је што сваке године биљежи све већу посјету, казала је отварајући манифестацију Тања Мркаић из ТО Херцег Нови.

-Туристичка организација ће и у наредним годинама бити сигуран партнер овој манифестацији која у великој мјери доприноси диверзификацији туристичког производа. Желим вам пуно доброг дружења и провода уз звуке рок музике, казала је Мркаић.

Концерт -мото скуп

Након свечаног отварања услиједили су концерти група „Falcons“ из Руме и „Sevdah rock connection“ из Ниша.

Имали смо паузу двије године и сада нам изгледа као први пут, казао је из „MC Cruises“ Дејан Дабовић.

-Труд,нервоза све постоји, али све су то слатке муке, када видимо колико нам је стигло посјетилаца. По мом мишљењу много је више бајкера него раније. Имамо бајкере из Србије, Македоније, Бугарске, Хрватске, тако да је регион комплетан код нас.

Владе Ивановић из Мото Клуба „Ужичка република“ у Херцег Нови је трећи пут и истиче да је врло лијепа атмосфера.

-Имамо рок концерте, добре домаћине  и биће усијана атмосфера. Мени се овдје посебно свиђа и сви искористимо прилику и да се окупамо. Сви волимо Херцег Нови и традиционално долазимо на мото скуп, казао је Ивановић.

Трећу годину у Херцег Новом је и бајкер из Хрватске Роберт Бартуловић.

-Друштво, дружење и добри пријатељи су разлог што сам овдје, казао је Бартуловић.

Данас у 16:00 сати креће дефиле мотора од плаже Ушће, доњим путем кроз Игало до кружног тока у Мељинама и назад магистралом до плаже Ушће. Услиједиће атрактивне бајкерске игре, а од 21:00 сат концерт рок групе „New deal“ из Бора.

Манифестацију су подржали Туристичка организација и Општина Херцег Нови, уз остале спонзоре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here