Отворен међународни јубиларни мото скуп, данас дефиле

Међународни, 10. јубиларни мото скуп, у организацији  Мото клуба „MC Cruiser“, који је окупио велики број љубитеља двоточкаша из свих држава бивше Југославије, као и из региона, па и Европе, отворен је синоћ на плажи Ушће у Игалу. Прве вечери наступили су бендови “Нитро“ из Херцег Новог и „New deal“ из Бора.

„Од 2005. године смо упознати са бајкерским клубовима и знамо да они нису само групе људи,већ праве породице, упућене једне на друге, који помажу својим заједницама“, казао је отварајући манифестацију Секретар за друштвене дјелатности и међународну сарадњу Митар Кисјелица.

-Због свега тога, добре енергије, искористио бих прилику да се захвалим мото клубу „MC Cruiser“ на великом раду и труду у организовању овог скупа. Стигли смо до јубиларног скупа њиховом вољом и упорношћу, истакао је Кисјелица.

У име Туристичке организације Херцег Нови, бројне госте и посјетиоце поздравио је Василије Ћуковић, пожељевши им добродошлицу и лијеп провод у нашем граду.

Драгана Влаовић из мото клуба „MC Cruiser“ је казала да су задовољни одзивом већ првог дана скупа.

-Пуно нам је срце што видимо да су дошли и стари и нови пријатељи из цијелог региона, и шире. Надамо се да ће се лијепо провести, да ће понијети из Херцег Новог одличне утиске и да ће нам се вратити идуће године у још већем броју. Припремили смо богат програм, да овај јубиларни скуп обиљежимо на прави начин, казала је Влаовић.

Мирко Николић предсједник Мото клуба “Кречар” из Бијељине, који у Херцег Новом трећи пут, каже да се увијек радују мото скупу у нашем граду.

-Чланови клуба „MC Cruiser“ су  изванредни домаћини, и драго нам је да смо дио овог спектакла. Дружење је сјајно, срели смо доста добрих пријатеља и радо се враћамо у Херцег Нови. Из нашег клуба је дошло 11 чланова, али видим још неке пријатеље,  тако да јима из Бијељине најмање 30 мотора. Остајемо до краја, овај мото скуп се не пропушта, због њега се и долази, истакао је Николић.

На мото скупу је била и група бајкера из Rusije. Игор из Мото клуба „Harley Owners Group – 1st Moscow Chapter“ имао је само ријечи хвале.

-Био сам на многим скуповима широм бивше Југославије, али је овај заиста најбољи по атмосфери и гостопримству. Наша екипа је прешла 3 600 км да би дошли на овај мото скуп, осјећамо се веома пријатно, све је дивно, и остајемо сва три дана, казао је Игор.

 

Новљани и гости нашег града од 17:00 сати имаће прилику да виде атрактивни дефиле мотора од Игала до Мељина и назад. Од 18:30 почињу бајкерске игре на плажи, а за одличну атмосферу побринуће се рок групе „Инфузија“ из Братунца и „Sevdah rock conection“ из Ниша. За бајкере је обзбијеђен камп, као и ручак у суботу и доручак у недјељу.

Манифестацију су подржали Туристичка организација, Општина Херцег Нови, Водовод и канализација Херцег Нови, уз остале спонзоре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here