Одржана Скупштина ПВК „Јадран“, нови пресједник Скупштине клуба Жељко Андрић  

У трофејној сали ПВК „Јадран“ одржана је Скупштина клуба, за новог предсједника Скупштине изабран је бивши играч, тренер , дугогдишњи члан управе и Скупштине клуба, почасни члан клуба Жељко Андрић.

Досадашњи предсједник Скупштине клуба Боро Мрачевић изабран је за почасног предсједника Скупштине клуба, те ће му бити уручена златна плакета за дугогодишњи ангажман у клубу на мјесту директора клуба, а касније предсјеника Скупштине клуба.

На Скупштини су усвојени извјештаји предсједника клуба Бора Лучића о раду управног одбора, директора клуба о такмичењима као и план и програм за такмичарску сезону 2023/24 и календарску 2024. годину. Усвојен је и завршни рачун клуба за 2022. годину.

Предсједник клуба Боро Лучић презентовао је скупштини идејно рјешење новог комплекса Олимпијског базена у Игалу, који је поздрављен од свих присутних. Скупштина клуба је још једном потврдила намјеру да се на Шкверу реализују пројекат “Зид Јадранових Олимпијаца” до предстојећих Олимпијских игара у Паризу, као и  започети филмски серијал о „Јадрану“, саопштено је из клуба.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here