Одржана промоција производа из Хеленске мреже индустрије конзервираног воћа

У оквиру реализације кампање коју финансира ЕУ, promocije Peach Flavors WB Road одржане су на Шеталишту Пет Даница – Херцег Нови, 13. и 14. априла 2024.

Током наведених активности, потрошачи су имали прилику да узму информативни материјал, као што су брошуре и узорци из кампање која финансира EU – Peach Flavors WB, да сазнају више о хранљивој вриједности европских конзервираних брескви, њиховом супериорном квалитету, европској безбедности хране, стандардима производње врхунског квалитета и да узму бесплатне узорке како би уживали у европским производима из Хеленске мреже индустрије конзервираног воћа (DELKOF SA).

Кампања коју финансира ЕУ – „Peach Flavors WB“ има за циљ да промовише висококвалитетне европске конзервиране брескве, које се производе по најбољим стандардима безбједности хране, и оствари што већи број потрошача, како би се повећала свијест о производима у балканским земљама – Србији, Албанији, Македонији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

Кампања „Peach Flavors WB“ иницијатива је Хеленске мреже индустрије конзервираног воћа (DELKOF SA), коју финансира Европска унија за промоцију конзумирања конзервиране брескве у балканским земљама.

За више информација посетите  веб страницу, Facebook или Instagram.

Пр текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here