Серија промоција производа Хеленске мреже индустрије конзервираног воћа у Подгорици

У оквиру реализације кампање коју финансира ЕУ, Peach Flavors WB, одржана је серија промоција у периоду од 08. до 13. априла 2024. године, на 10 продајних мијеста у Подгорици, Црна Гора.

Током наведених активности, потрошачи су имали прилику да добију информативни материјал, као што су брошуре и узорци из кампање која финансира ЕУ – Peach Flavors WB, да сазнају више о хранљивој вриједности европских конзервираних брескви, њиховом супериорном квалитету, европској безбjедности хране, стандардима производње врхунског квалитета и да узму бесплатне узорке како би уживали у европским производима из Хеленске мреже индустрије конзервираног воћа (DELKOF SA).

Кампања коју финансира ЕУ – „ Peach Flavors WB“  има за циљ да промовише висококвалитетне европске конзервиране брескве, које се производе по најбољим стандардима безбjедности хране, и оствари што већи број потрошача, како би се повећала свијест о производима у балканским земљама – Србији, Албанији, Македонији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

Кампања „ Peach Flavors WB “ иницијатива је Хеленске мреже индустрије конзервираног воћа (DELKOF SA), коју финансира Европска унија за промоцију конзумирања конзервиране брескве у балканским земљама.

За више информација посетите  веб страницу, Facebook или Instagram.

Пр текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here