Одгођен почетак и измијењен програм 16. GASF-a

У свјетлу трагичног догађаја на Цетињу, организатори Guitar art summer fest-a изражавају најискреније саосјећање са породицама страдалих и придружују се тродневној жалости у Црној Гори. Почетак фестивала умјесто 15. биће 16. августа на Канли кули у Херцег Новом, а након церемоније отварања фестивала услиједиће два концерта.

Наступиће прво планетарно најбољи гитариста Томи Емануел и потом најбољи балкански гитариста Влатко Стефановски. Почетак првог концерта је у 20:30. Улазнице купљене за 15. август важе и за нови датум концерта и није потребна замјена.
Спектакуларни концерт Влатка Стефановског и Крагујевачког академског оркестра акордеониста биће одржан истог дана, 16. aвгуста, али у новом термину од 22:00 на Кали Кули.

Пред почетак 16. GASF-а, у понедељак, 15. августа у 11:30 у фоајеу Дворане „Парк“ биће приређена конференција за новинаре на којој ће учествовати: Бошко Радојковић, оснивач и директор GASF-а, и музичари: Томи Емануел (Аустралија) , Влатко Стефановски (Македонија) и Александар Бубања (Црна Гора). Како је најављено, новинарима ће се обратити и Ана Замбелић Пиштало, секретарка Секретаријата за културу Херцег Новог, Даниел Емеи, амбасадор Аустралије, Рикардо Сериа, замјеник шефа делегације ЕУ у ЦГ, Миљан Бјелетић, секретар за културу Крагујевца, Милина Ковачевић, уредница у Херцег Фесту и Ђорђе Станојловић, директор Туристичке организације Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here