Од сутра у функцији ново аутобуско стајалиште на Топлој

Завршена је изградња новог аутобуског  стајалишта на Топлој и тротоара у дужини од 140 метара уз који је постављена заштитна ограда.

Ово стајалиште је од значаја за све мјештане Топле 1 и Топле 2, ученике ОШ „Дашо Павичић“, полазнике вртића „Наша радост“ и њихове родитеље, али и све грађане који своје послове морају обавити у Центру безбједности или Дому здравља, до којег је изграђено и степениште. Тротоар са једне стране води до надвожњака, са друге до семафора и уз постављену заштитну ограду, ова траса је сада знатно безбједнија за све пјешаке.

-Са предузећем “Блуе лајн“ које обавља превоз путника у локалу је договорено да од понедељка, кад буде постављена цијела инфраструктура, аутобуско стајалиште буде у функцији. Тако ћемо имати много лакши приступ свих ђака, са стајалишта степеницама ка Дому здравља и затим пасарелом могу безбједно да сиђу до школе, казао је за Радио телевизију Херцег Нови секретар за комуналне дјелатности, Василије Сеферовић.

Вриједност радова износила је 151.000 еура.

 

 

1 COMMENT

  1. Аутобуска станица на савини, урађена у функцији ђака и школе, преправљена у паркинг ради оних који су власници неколико станова и канцеларија преко пута. Да није тужно било би смијешно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here