Најбољима медаље и пехари на Пливачком митингу „Бијела 2023“ 

На отвореном базену у Бијелој НВО “Ружа вјетрова” и ВПК „Младост“ из Бијеле огранизовали су у петак клубски пливачки митинг који је окупио око 50 такмичара узраста од седам до 13 година. Пливачи су се такмичили у десет дициплина.

По годиштима освајачи медаља су: за 2010. годиште 1. Лука Новичић, 2. Јован Поповић, 3. Сретен  Илић; за 2011. годиште: 1. Ивона Желалић, 2. Иван Ивановић, 3. Предраг  Видаковић; за 2012. годиште: 1. Лука Вујовић, 2. Љубо Вујошевић, 3. Душан Илић; за 2013. годиште: 1. Степан Серов, 2. Лука Боснић, 3. Јово Јанда; за 2014: 1. Немања Радовић, 2. Никола Симовић, 3. Јован Летић;  за 2015. годиште: 1. Страхиња Радовић, 2. Вања Вујошевић, 3. Петар Шабановић и за 2016. годиште:1. Симон Таузовић, 2. Хелена Тројановић, 3. Андреа Боснић.

Освајачи прва три мјеста у штафети су: злато: Лука Вујовић, Предраг Видаковић, Нико Злоковић и Сретен Илић; друго мјесто и сребрену  медаљу освојили су: Силвио Зорнија, Лука Зоговић, Душан Илић и Лука Новичић; треће мјесто и бронзану медаљу у штафети су освојили: Иван Ивановић, Саво Кривокапић, Јован Поповић и Ивона Желалић.

Бобана Желалић из НВО “Ружа вјетрова” и њени сарадници,м уз подршку Мјесне заједенице Бијела, обезбиједили су  медаље и пехаре за најбоље. На крају манифестације организован је  пригодан коктел и дружење пливача и публике која је бодрила учеснике ове занимљиве спортско-забавне манифестације

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here