Од понедељка санација клизишта испод магистрале на Топлој

Санација клизишта на Топлој, изнад цркве Вазнесења Господњег, које угрожава дио магистралног пута кроз Херцег Нови, почеће у понедјељак, 18. априла.

-Током извођења радова доћи ће до измјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, на начин да ће се саобраћање на овој дионици магистрале одвијати неизмјеничним пропуштањем возила једном траком. Саобраћај ће бити регулисан постављањем семафора. Привремени режим саобраћаја биће на снази од 18. априла до 01. јуна, стоји у рјешењу које је на захтјев извођача донијела Управа за саобраћај.

Радови ће бити изведени према пројекту који је израдио „ГеоТ“ д.о.о. из Подгорице, а Управа за саобраћај је посао вриједан око 450 хиљада еура повјерила которској компанији „Брив Констракшн“.

-Возаче путничких возила упућујемо да за саобраћање у правцу Мељине-Игало користе улицу Орјенски батаљон, а у правцу Игало-Мељине Његошеву улицу. На овај начин можемо допринијети растерећењу саобраћаја на магистрали, коју свакодневно користи велики број теретних и возила у транзиту, обавјештава извођач радова.

1 COMMENT

  1. Ako gospoda savjetuju pravce, neka na savjetovanim pravcima maknu lezece policajce. Ima nas koji minimum 4x prodjemo dnevno magistralom u oba pravca, pa sad stvarno da zbog savjeta razvalim trap od onolikog broja lezecih policajaca i u jednosmjernoj od Igala do Meljina i u drugoj jednosmjernoj od Arome do Doma zdravlja… Ne dolazi u obzir.
    Imam savjet za izvodjaca radova : Radite po noci kad je najmanje opterecenje saobracaja i radite u 3 smjene pa cete zavrsiti za 4 dana a ne za 3 mjeseca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here