НТО ЦГ: Конкурс за најбољи кратки видео клип на тему “Зелени туризам“ за младе од 13 до 18 година

Поводом обиљежавања Свјетског дана туризма, Национална туристичка организација Црне Горе објавила је наградни Конкурс за најбољи кратки видео клип на тему “Зелени туризам“, који је отворен за дјецу узраста од 13 до 18. година.

Предмет Конкурса је израда кратког видео клипа о једној од многих туристичких дестинација у Црној Гори кроз призму “зеленог туризма“. Клип, прилагођен друштвеној мрежи Инстаграм, у трајању од 15 до 60 секунди треба да скрене пажњу на проблеме заштите животне средине и укаже на важност очувања тог туристичког мјеста.

Циљ конкурса је подстицање креативности и развоја еколошке свијести међу дјецом и младима, као и проширивање знања о туристичким љепотама Црне Горе и начинима изражавања кроз медије.

За добитнике Конкурса НТО ЦГ је припремила вриједне награде. Конкурс ће трајати до 24. септембра и објављен је на интернет страници www.montenegro.travel .  За сва додатна појашњења, у току трајања Конкурса, заинтересовани се могу информисати на е-маил адресу: info@montenegro.travel

Више информација о условима и детаљима Конкурса можете наћи на линку:

file:///C:/Users/Win/Downloads/konkurs.pdf

ПР служба Националне туристичке организације

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here