Ветерани Јадрана други, а Бијеле пети на “Чивији” у Шапцу

У оквиру традиционалне манифестације „Шабачка чивија“ у петак и у суботу у Шапцу одржан је традиционани Трећи турнир ветерана у ватерполу. Екипа Јадран Ветерани освојила је друго мјесто а ветерани Бијелe пласирали су се на пето мјесто.

До другог мјеста и сребрне медаље тим са Шквера побједио је Валис (Ваљево) 7:1, Пијане Сомове (Београд) 7:0, Будву 5:3, Шабац 4:2 и поражени 7:3 у финалу од Београда. Новак Јелић проглашен је за најбољег голмана. Друго мјесто на турниру у Шапцу за Јадран Ветеране освојили су: Новак Јелић, Јанко Бијелић (капитен), Степо Младеновић, Слободан Славић , Михови Мариновић, Петар Станојловић, Филип Андрић,, Ђорђе Пјешивац, Михаило Вавић, Дејан Чепрњић, Чедо и Бојан Суботић. Тренер Ђуро Влаовић.

Екипа ветерана Бијеле који су за Шабац отишли некоплетни освојила је 5 мјесто. У групи побједили су екипу Капиталци-Чачак 12:2, поражени од Шапца 6:3. У четврфиналу, такође, пораз 6:3 од бућег побједника Београда 6:3. Затим побједе за пласман од петог до осмог мјесна на Пијаним Сомовима 2:1 и Рекреативо 5:2. Екипа „Будве“ на овом турниру освојила је осмо мјесто.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here