НОВОГОДИШЊИ И РОЂЕНДАНСКИ КОНЦЕРТ КСЦ ДИАНО

Чланови Културно спортског центра Диано прославили су 16 рођендан Новогодишњим концертом у Дворани Парк. Наступило је 150 чланова центра, који су извели 21 тачку.  

Разноврсним плесним тачкама посебно за ову прилику припремљен је Новогодишњи и уједно рођендански концерт. Чланови балетског, шоу денс и студија спортског плеса прославили су рођендан  на најбољи могући начин, казала је за РТХН предсједница КСЦ Диано Антонија Новоселац:

– Публика је била одушевљена, тако да нисмо могли ништа више да очекујемо. Играчи су изнијели концерт најбоље што су могли. Веома сам задовољна с њима, колико су напредовали, колико озбиљно схватају прије свега часове, тренинге, онда и ове генералне пробе у Дворани Парк. Врло су дисциплиновани, не само играчи него и њихови родитељи, пошто су то већином дјеца. Када све тако функционише,када се разумијемо и подржавамо на крају се  резултат види, навела је Новоселац.  

Припремали су се од септембра, како би се синоћ фантастично представили одушевљеној публици:

– Нисмо одмах након распуста   почели  да радимо са кореографијама. У септембру смо најприје почели кондиционе тренинге да се вратимо у форму, да радимо техничке елементе, онда смо тек крајем октобра почели да радимо кореографију за концерт, казала је Новоселац.

На концерту чланови КСЦ Диано извели су 21 тачку:    

– Имамо обичај посљедњих година да радимо перформансе отварања и затварања концерта. То је форма која нам се јако допала и видимо да публика добро реагује, поготово, у првом моменту сусрета публике са Дианом. У мраку, сала је била  у потпуној тишини све се одигравало, док су ријечи наше бивше играчице ишле из офа. Мислим да радимо праве ствари, оцјењује она.

Подсјећамо, чланови Диана добитници су награда на европским и свјетским плесним првенствима. Продуцирали су и први мјузикл у Црној Гори “Пепељуга и рок звијезда”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here