НОВЉАНИН ОСУЂЕН НА 10 МЈЕСЕЦИ ЗАТВОРА ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ

Неправоснажном пресудом Основног суда Херцег Нови 18.11.2021. године, предсједник суда – судија Иван Перовић огласио је кривим М. Е. (48 година) настањеног у Херцег Новом, због кривичног дјела насиље у породици или у породичној заједници и осудио га на казну затвора у трајању од 10 мјесеци, чиме је окривљеном продужен притвор који ће трајати све до правоснажности пресуде.

Ријеч је о специјалном повратнику, то јест лицу које је раније осуђивано за исто кривично дјело, па је притвор продужен због опасности да би окривљени, уколико би се нашао на слободи, могао поновити кривично дјело.

-Окривљени је дана 30.07.2021. године око 23,00 часа у породичној кући у Херцег Новом примјеном грубог насиља нарушио тјелесни интегритет своје бивше ванбрачне супруге са којом живи у истом домаћинству, и своје малољетне кћерке. М.Е. је током расправе чупао за косу и хватао рукама за лице и врат своју ванбрачну супругу и затим је огребао док је спуштао руке преко њеног лица, након чега је своју малољетну кћерку, која је стала између родитеља како би их раздвојила и тиме заштитила мајку, ухватио рукама око врата у предјелу десне ушне шкољке у намјери да је одгурне, којом приликом је код обје наступила лака тјелесна повреда.

кривљени се налази у УИKС-у Спуж, саопштено је из Основног суда Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here