Нови побјеђује подржао коалицију „Храбро се броји“

Парламентарни избори 2023

Нови побјеђује, парламентарни политички субјект у Херцег Новом позвао је своје чланове и симпатизере да гласају за Коалицију “Алекса и Дритан, ХРАБРО се броји !“

,,Јунаштво је подвиг, Храброст је етика, нема подвига без етике и ништа Црној Гори данас није тако насушно потребно као Храброст“, казали су из Нови побјеђује.

-Потписан је Темељни уговор, усвојена Резолуција о геноциду у Пивским Долима и Велици, у току је жестоки обрачун са дуванском мафијом и са шкаљарским и кавачким кланом и њиховом логистиком у криминалном режиму Мила Ђукановића при чему се ради на услову свих услова на елиминацији канцера из правосудног система, наводи се у саопштењу.

-Због љубави према Црној Гори елиминисане су сујете јер Црну Гору треба вољети и због оног што је била и због оног што ће бити. Држави се враћа достојанство и не поиграва се са њом и због тога се траже и налазе нове честите судије и тужиоци-нови људи, Храбри људи. Држави се враћа имовина и будућност као у случају трајекта Каменари- Лепетане, истичу из Нови побјеђује.

-Држави се враћа смисао и зато је враћена болница Мељине у јавни сектор. Наставља се борба за Институт јер је наш, а не зато што је мој или твој. Бити ведар, духовит и вјеровати да нас има довољно да побиједимо за све и за Нови. И зато група грађана „Нови побјеђује“ подржава изборну листу-Коалиције Демократске стране Црне Горе и УРА-е јер је часно и ХРАБРО бити за Алексу и Дритана и то се броји, закључује се у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here