Бурџовић: Говор просперитета, мира, међусобног уважавања је избор будућности Црне Горе

Парламентарни избори 2023

Остало је још пар дана до избора, а ми по ко зна који пут на политичкој сцени свједичимо мноштву лажних обећања. Све то не би било тако страшно да наши досадашњи политичари користећи позиције моћи и све државне институције које народ плаћа, не злоупотребљавају за обмане и подјеле које већ дуго постоје у нашем друштву, казала је Маида Бурџовић, посланичка кандидаткиња „Да. Ми можемо за грађанску Црну Гору“

Грубе ријечи, запаљиве поруке, говор мржње, омаловажавање на рачун другог је пракса која мора да престане. Јасно је да осим научених фраза они и немају шта друго да понуде. Скупе кампање са стотинама билборда, рекламног материјала, плаћених активиста, а све то уз злоупотребу државних ресурса, морају бити наша прошлост.

Врло често, подцјењујући памет наших грађана мисле да ће им по ко зна који пут иста прича проћи. Ми вјерујемо да је свему томе дошао крај, да 11.јуна напредна, просперитетна, здрава, европска Црна Гора има за кога да гласа. 

Учешћем на овим изборима наша колација „Да. Ми можемо за грађанску Црну Гору“ показала је да све може бити другачије. Говор просперитета, мира, међусобног уважавања је избор будућности Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here