НОВА ПОЈАЧАЊА У ФК ИГАЛО 1929

У јеку зимског прелазног рока Управа Фудбалског клуба Игала 1929 реализовала је три појачања пред старт другог дијела сезоне.

Прво зимско појачање је двадесетогодишњи везиста Митар Ковачевић. Поникао у Игалу, у претходном периоду бранио је боје тиватског Арсенала.

– Његовим довођењем на „Солила“ управо је започет концепт коју Управа херцегновског друголигаша на челу са предсједником УО г-дином Зораном Кривокапићем и захтијева, а то је повратак играча који су поникли у Фудбалском клубу Игало 1929 – саопштено је из клуба.

Управа клуба договорила сарадњу и са искусним штопером Милошем Грбићем.

– Стамени штопер засигурно ће бити од круцијалног значаја за екипу јер подсјећања ради претходно је клуб напустио штопер Марко Ивановић који је пронашао инострани ангажман – наведено је у саопштењу.

Млади играч Сутјеске Марко Бојовић, у прољећном дијелу сезоне играће као позајмњен играч у Игалу, договор је два клуба.

ФОТО: ТВНК

Овај деветнаестогодишњак је омладински репрезентативац Црне Горе, и биће од велике помоћи тиму са Солила у наставку сезоне у Другој ЦФЛ. Нападач из Никшића је треће појачање Игала у зимском прелазном року.

Шеф стручног штаба ФК Игала 1929 Игор Раичевић заказао је прозивку за 30.јануар када ће уједно и бити започете припреме пред старт друголигашког каравана. Тим са “Солила” је јесењи дио сезоне у Другој лиги завршио на 5. мјесту са 28 бодова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here