Нелегална депонија отпада код хотела Капри, још једно упозорење за несавјесне          

Прије неколико дана запослени на терену ДOO „Чистоћа“ у току активности чишћења градских јавних површина, наишли су на праву малу депонију недалеко од хотела Kапри у Игалу. Обзиром да је терен врло неприступачан како због мјеста на којем се депонија налази тако и због високе траве, радници су тешком муком успјели да покупе и уклоне сав отпад који је углавном кућно смеће, саопштено је из херцегновске Чистоће.

– Оно што је за невјеровати јесте чињеница да се на овом истом мјесту налазе два контејнера.

Само два дана послије првог рашчишћавања и уклањања отпада, као и наше објаве на друштвеним мрежама, на том истом мјесту кренуло је свакодневно превртање контејнера и гурање низ стрмину, док се отпад расипа на све стране. Радници изнова све чисте, међутим јутрос их је опет дочекало непријатно изненађење. Овај пут оба контејнера су гурнута низ стрмину и смеће је поново на све стране.

Овај случај из Чистоће су пријавили Kомуналној инспекцији и надају се да ће се проблем ријешити, да ће се открити починиоци и да се више неће понављати ни на овом мјесту нити било гдје друго на територији наше општине, наведено је у Саопштењу из Чистоће.

Поново апелују на суграђане да за све недоумице у вези одлагања кабастог отпада позову на број телефона: 031/345-755.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here