Моћни домаћин на Шкверу

У склопу припема  за Свјетско првенство у Јапану, синоћ је на Шкверу одржана званична пријатељска утакмица  између Црне Горе и  репрезентације Њемачке  која је на припрема у Херцег Новом.

Изабраници Владимира Гојковића  су били убједљиви  и побједили 12:5 (4:1, 5:1,0:1 3:2). Стријелци за Црну Гору  су: Богдан Ђурђић четири , три је постигао Саво Ћетковић, два Стефан Видовић, по један Василије Радовић и Владан Спаић.

-Прве двије четвртине смо одиграли на високом нивоу у оба смјера. Дошло је до пада интензитета и фокуса током треће четвртине, ривал је промашио два петерца. Задовољан сам приступом, анализираћемо утакмицу и наставити да радимо. Одбрана је била агресивна, помогла је голманима, рекао  је селектор Владимир Гојковић после утакмице на Шкверу.

До поласка у Јапан, Црна Гора ће одиграти још три контролне утакмице, против Француске 27. и 30. јуна у Херцег Новом, а 29. јуна са Хрватском.

До наредне пријатељске утакмице Црна Гора наставља припреме за Свјестко првенство. Изабраници Владимира Гојковића до 16. јуна ће тренирати на Шкверу  а од 19. до 27. ће припреме наставити у Требињу, гдје ће радити прво сами, а потом  са репрезентацијом  Француске.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here