Настављамо храбро и одговорно према грађанима

Парламентарни избори 2023

На првој, побједничкој конвенцији коалиције „Алекса и Дритан – Храбро се броји !“, одржаној на платоу иза Музичког центра у Подгорици, окупљенима су се обратиле и кандидаткиње за посланице ове коалиције, др Тамара Вујовић и Милена Вуковић Секуловић.

Др Тамара Вујовић је поручила да је важан и биће важан, за наставак борбе, за оно што ће доћи после 11. јуна, за стабилност и снагу институција након 11. јуна, за резултате Црне Горе након ових избора, за државу, за све њене грађане, за управљање кроз сарадњу и изградњу, а не кроз монополе, допринос ове коалиције, свака њена побједа на локалу, одлука у Парламенту, свака помиритељска порука речена свих претходних година. Она је истакла да није било лако прећи преко горких ријечи које су једни о другима изговорили.

-Али је храбро и одговорно према грађанима Црне Горе и према Црној Гори, јер имамо заједнички циљ и заједничке вриједности. Ми живимо у складу са оним вриједностима које пропагирамо. Са нама нема непријатних изненађења.

-Да ли треба да вас подсјетим на остварено? Да ли је било храбро одузети монопол као што је са трајектом Лепетани – Каменаре? Да ли је паметније да новац иде у државну касу? Да ли је праведно у земљи негативне демографије дати сваком дјетету дјечији додатак? Храбро је, праведно и паметно“, закључила је Вујовић.

-Хајде заједно да наставимо мијењати државу на боље, хајде да се храбро супротставимо свему што спријечава развој Црне Горе, свему што није дозвољавало корачање унапријед. Наше заједништво значи мање криминала, а више визије за Црну Гору. Више идеја за равномјеран развој цијеле државе, од регионалне заступљености до туристичке дестинације од 365 дана годишње.Хајде да наставимо храбро бројати резултате које осјећају свака грађанка и грађанин, јер да би се они постигли, неко мора доносити храбре одлуке, пресијецати кад је најтеже – нашој земљи треба неко ко прави разлику, овог пута у њену корист, позвала је Милена Вуковић Секуловић кандидаткиња за посланицу.

-Наша визија је да Црна Гора до 2030. године буде пуноправна чланица Европске уније, најзеленија у Европи. Земља пожељна за живот. Црна Гора је земља наде, добрих људи који више не толеришу корупцију и криминал. Историју никад нијесу писале кукавице, неће ни у наредном периоду!- закључила је Вуковић Секуловић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here