Награда Дарку Влаовићу за спот Рамба Амадеуса

Новљанин Дарко Влаовић који се, уз сликарство, бави и музиком, компоновањем, 3Д моделирањем и компјутерском анимацијом, за анимирани видео спот Рамба Амадеуса „Ослони се на науку“, награђен је за најбољи анимирани видео у прошлогодишњој продукцији, на конкурсу Muzzik video awards 2К21. Ријеч је о регионалном фестивалу кратког музичког филма, који нас упознаје са најбољим регионалним видео-спотовима, извођачима и ауторима различитих музичких жанрова.

У 2021. музичка индустрија се полако вратила на ноге, а одабране су пјесме, чији ће спотови остати запамћени као они који су обиљежили једну од најизазовнијих година, наведено је на порталу Muzzik.

У образложењу награде стоји да су  најбољим анимиранми спотом „Ослони се на науку“ Рамбо Амадеус и УНИЦЕФ Монтенегро успјели у намјери да едукују ученике, адолесценте али и све остале. Награду – гитару, на свечаносtи поводом завршетка конкурса преузео је аутор спота, Рамбов дугогодишњи пријатељ и сарадник Дарко Влаовић.

Мuzzik је јединствена портал-платформа, водич кроз разноврсне жанрове свјетске и регионалне музике од рока и попа, блуза, панка и џеза до електро попа, хевиметала и техно музике. На порталу су и селекције и премијере видео спотова, информације о издањима, концертима, фестивалима и ауторима са оригиналним тв форматима.

На конкурсу Muzzik- a најбоље су у 17 категорија одабрали жири и публика у изузетно јакој конкуренцији од више стотина видео радова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here