Надлежне државне институције предузимају активности у циљу рјешавања статуса болнице Мељине

Фото: болница Мељине

Министарство здравља, у сарадњи са свим релевантним државним институцијама, у што краћем року предузеће све неопходне активности у циљу рјешавања статуса ПЗУ Општа болница Мељине, како би становници овог дијела јужне регије имали адектавтну здраствену заштиту, оцијењено је данас на састанку представника свих надлежних државних институција, који је организован у Министарству здравља, а са циљем проналажења најбољег рјешења за опстанак ове установе, која се налази у стечају.

Како наводе из Министарства здравља, циљ састанка био је разматрање краткорочних и дугорочних решења за даљи наставак обављања дјелатности ове установе у смјеру заштите националних интереса из области здравља, упркос изузетно комплексној ситуацији у којој се болница Мељине налази.

Састанку су присуствовали представници Министарства здравља на челу са министром Драгославом Шћекићем, као и министар финансија Александар Дамјановић и предсједник Савјета Агенције за заштиту конкуренције, Драган Дамјановић, са сарадницима.

1 COMMENT

  1. Price price price.Scekic je iz fonda zdrastva opredelio milion eure za post kovid lecenje u Institutu,a sad ispade da mimo toga miliona duguje jos 15 je li?
    Parafraziracu Atinjane: Ne vjerujte ni Scekicima ni fondu,cak ni kad darove nose!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here