Министарство обезбиједило рачунарску опрему за херцегновске школе

Министарства просвјете, науке и иновација обезбиједило је рачунарску опрему  школама на територији Општине Херцег Нови.

Основна школа „Дашо Павичић“  опремљена је са 32 рачунара, два телевизора 65 инча и два мултифункционална штампача, док ће се у кабинетима инсталирати 15 рачунара, 15 телевизора и седам лаптопова. Подручна јединица у Суторини добиће два лаптопа и два пројектора,  три рачунара и три телевизора 65 инча.

Кабинети школе „Илија Кишић“ опремљен је  са по пет рачунара, телевизора и лаптопова, док ће се у рачунарској учионици инсталирати 16 рачунара, телевизор и муклтифункционални штампач.

У кабинетима у ЈУ ОШ „Милан Вуковић“ инсталирано је по девет рачунара и телевизора и четири лаптопа а у рачунарској учионици 16 рачунара, телевизор и мултифункционални штампач.

Подручне јединице ове школе у  Подима и Крушевицама добиће по лаптоп и пројектор. У кабинетима ЈУ ОШ  „Орјенски батаљон“ инсталирано је по осам рачунара и телевизора 65 инча и три лаптопа, док ће рачунарска учионица бити опремљена са 16 рачунара, телевизором и мултифункционалним штампачем.

Подручна јединица у Каменарима добија два лаптопа и два пројектора. У подручној јединици у Баошићима, инсталираће се три рачунара и три телевизора.

ЈУ Средња мјешовита школа „Иван Горан Ковачић“ ће своје кабинете опремити са три рачунара, три телевизора и пет лаптопова а рачунарску учионицу са 16 рачунара, телевизором и мултифункционалним рачунаром, наведено је у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here