Љето 2023: Сервисне информације

Промјењиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Ујутру и послијеподне понегдје може бити слабе краткотрајне кише. Вјетар умјерен до појачан, у сјеверним предјелима и на приморју понегдје јак, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 30 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по претежно мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. До 24. септермбра у тунелу Созина ће од поноћи до 5:00 сати ујутру бити промјенјен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења истражних радова на бетонској облози. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се двије саобраћајне незгоде у којима су двије особе задобиле  лаке повреде.

ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на санацији клизишта у Зеленици,  до четвртка, 26. септембра у 8:00 сати је забрањен саобраћај за сва возила у Соколовачкој улици, од броја 44. До бившег војног објекта у тој улици.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су данас планирана 23 лета, а шест их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30,следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35 – два лета, затим у 15:20 па у 22:15. По два лета су за Беч, Истанбул и за Варшаву, а остали су за Тел Авив, Келн и Бон, Краков, Лондон, Кишњев, Сабиху Гокен, Будимпешту, Љубљану, Цирих, Рим и Манчестер. Из Тивта је планирано 14 летова, а шест их је за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 и у 16:10, а „Аir Serbia“ у 8:40, 11:50, 15:20 и у 18:35. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Жешов, Брисел, Тел Авив, Таљин, Јереван и Берлин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 5 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ из Београда и са Пала, „Канис“ из Лесковца и „Viena tour“ из Модриче, а следеће очекују: „Ласту“ из Београда, „Ленс“ из Новог Сада, „Транс-југ“ из Београда, „Jadran line“ из Крагујевца, „Royal travel“ из Ниша, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице и „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:10 ће „Croatia bus“ за Дубровник и Сплит, у 8:35 „Центротранс“ за Требиње, Мостар и Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у у 11:00 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here