Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, ујутру понегдје по котлинама магла, послијеподне слаб до умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера.Највиша дневна температура ваздуха од 24 до 32 степена.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. У Херцег Нови јутрос су стигли Дервента из Босанског Брода, Божур са Пала и из Београда, Голубић из Бања Луке, Ниш експрес из Београда и Виена из Модриче. У наставку јутра очекују се преостале сезонске линије из региона.

Редом вожње предвиђени су поласци ка Београду: Озлема који је кренуо у 7, Кроација за Сплит полази у 8:10, Центротранс за федерално Сарајево у 8:35, Божур за Дубровник у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10, Либертас за Дубровник у 14, а у послијеподневним сатима предвиђени су поласци редовних и сезонских линија ка градовима у региону.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома авиони за Ригу и Брно већ су полетјели, за Београд предвиђено је шест летова, као и летови за Талин, Истанбул, Тел Авив, Минхен, Праг, Беч, Ниш, Луксембург, Дубаи, Женеву.

Са подгоричког аеродрома један авион за Београд је већ полетио, као и један за Беч, а до краја дана предвиђена су још три за главни град Србије, као и летови за Беч, Истанбул, Варшаву, Алмати, Меминген, Нант, Лондон, Катовице, Берлин, Лион, Милано, Атину, Луксембург, Братиславу, Праг.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Београда касни сат и пет минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30, а вечерњи би, по реду вожње требало да стигне око 20:30. Поласци из Бара за Београд у 9:00 и у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АМСЦГ

Саобраћај се овога јутра одвија по углавном сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 27  саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле, а осам особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here