Љето 2022: Сервисне информације

Пријеподне, претежно сунчано. Средином дана наоблачење са запада и сјеверозапада, које ће се проширити на већи дио земље и условити мјестимично кишу или пљусак и грмљавину у континенталним предјелима, првенствено на сјеверу и у планинском залеђу Боке. Вјетар слаб до умјерен, углавном западни и југозападни, понегдје и појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 25 до 37 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се према реду вожње и без већих кашњења. Јутрос су у Херцег Нови стигли Семберија транс са Сокоца, Центротранс са Пала, Гага турс из Чачка, Јадран лајн из Крагујевца, Голубић из Бања Луке (оба аутобуса), Феникс Гиз из Новог Сада. Током јутра очекују се доласци Сирмијума из Ваљева, Руле турса из Скопља, Ласте из Београда, Еуролин превоза из Јагодине, Ариве из Пожаревца, Блу Лајна из Београда, као и превозиника из свих већих градова из Србије.

Озлем је у 7 кренуо за Србију, а током дана организовани су поласци за све веће градове у региону.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома повећан је број линија ка Београду, па је данас планирано чак 9 летова, као и један ка Нишу. Поред тога планирани су летови ка Копенхагену, Истанбулу, Женеви, Прагу…

Са подгоричког за главни град Србије данас пет летова, а отворене су и линије ка Болоњи, Бечу, Варшави, Загребу и тд.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају данас очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила. Возачима се савјетује опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја као и избјегавање путовања у најтоплијем дијелу дана.

Гдје год путовали, прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво. А ми вам желимо срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here