Куп младих (11): „Јадран“ први, „Младост“ четврта

Након три дана такмичења и пет одиграних кола данас је у Никшићу завршен ватерполо турнир Купа Црне Горе за младе за наде (играчи рођени 2011. године и млађи). У утакмицама за коначни пласман јуче у четвртом колу „Јадран“ савладао „Младост“ 13:5, „Приморац“ – „Акватик Верде“ 12:6, a „Никшић“ је поражен од „Будве“ 3:5. Данас су у утакмици за прво мјесто ватерполисти „Јадрана“ побједили „Приморац“ из Котора 7:1.

Прво мјесто за „Јадран“ су освојили: Матеја Кисић, Стефан Врећа, Алекса Ћуровић, Алекса Ивовић, Урош Сијерковић, Андрија Суботић, Марко Павловић, Сергеј Радевић, Урош Живаљевић, Василије Злоковић, Павле Живанић, Урош Самарџић, Алекса Савичић , Балша и Немања Дамјановић. Тренер екипе је Душан Ивановски.

У утакмици за треће мјесто ватерполисти „Младости“ из Бијеле су поражени од екипе „Акватик Верде“ 7:1. За екипу „Младости“ су играли:Богдан Вујадиновић, Саво Кривокапић, Вук Тројановић, Душан Илић, Војин Квештек, Предраг Видаковић, Љубомир Вујошевић, Ивона Желалић, Немања Ашанин, Лука Вујовић и Душан Деретић . Тренери су Васо Ћуковић и Мило Желалић.

Коначни пласман на турниру у Никшићу :1. „Јадран“, 2. „Приморац“, 3. „Акватик Верде“, 4. „Младост“, 5. „Будва“, 6. „Никшић“ и 7. „Будућност“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here