Комби возило за Дјечији Дом „Младост“

Компанија Порше Србија и Црна Гора И лизинг Црна Гора донирала је Дјечијем Дому „Младост“ Бијела комби возило за превоз дјеце како би им олакшали обављање дневних активности.

Генерални директор Порше Србија и ЦГ Милош Вујановић истакао је да су као друштвено одговорна комапнија одлучили да возило марке Волксваген уступи Дјечијем Дому у Бијелој.

-Свјесно смо урадили да то не буде само поклон и да такво возило послије мора да се одржава и издвајају одређена средства, већ да наредних година ми покријемо све трошкове: регистрацију, каско осигурање, сервисирање и да само трошкови горива остану Дому, објаснио је Вујановић.

Замјеница извршног директора Порше лизинга за ЦГ Јасмина Јанковић истакла је да донација доприноси напретку и развоју дјеце и помаже дјеци.

-Ово возило ће бити изузетно значајно за штићенике да постигну максимум својих потенцијала, да дођу до својих талената и да заједничким снагама дјецу изведемо на прави пут, казала је Јанковић и захвалила се и партнерима из Сава осигурања који су радо прихватили да учествују у акцији обезбјеђујући каско полису.

Директорица Дјечијег Дома Марела Савић истакла је да донација долази у право вријеме.

-Ова друштвено одговорна компанија одлучила је да донира комби возило за превоз дјеце. Наша захвалност је велика јер донација долази у вријеме кризе која погађа све нас и тренутку када је изузетно вриједна због чињенице да имамо велики број дјеце и потребе за превозом за различите ствари: до вртића, до школе, здравствених установа и друго. Један вриједан поклон и изузетан дан за све нас, дружење са нашим пријатељима и договор о будућој сарадњи, казала је Савић

Вриједност донације је око 35.000 еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here