Коалиција „Заједно!“: Изградили смо ауто-пут и отворили нову перспективу развоја

Парламентарни избори 2023.

-Политика ове коалиције је најбоље осликана кроз примјер изградње ауто-пута, кроз примјер градње једног моста на Морачици, грађевинског и архитектонског чуда на овом крају Европе. Куда је овај ауто-пут прошао многи су се чудили. Тако је наша политика кроз управо овакве предјеле и кроз овакве тешкоће градила нашу државу Црну Гору. Са тим тешкоћама оличеним у нашој политичкој конкуренцији који су нас увијек вукли назад, ми смо успјели да саградимо прву дионицу ауто-пута. Ја вам сада кажем, и поред свих њих који ће нас вући уназад изградићемо и другу и трећу дионицу ауто-пута, поручио је Данијел Живковић, носилац листе “Заједно! За будућност која ти припада” на јуче одржаној трбини у Колашину.

Он је казао да је управо обезбјеђивање квалитетне инфраструктуре омогућило долазак страних инвеститора што за посљедицу има чињеницу да је Колашин постао једно велико градилиште.

“Овдје ће ускоро почети изградња хотела са четири и пет звјездица, у којима ће, када се направе, колашинска младост моћи да пронађе своју будућност, обезбиједи себи квалитетну егзистенцију да остане овдје у Колашину. Па није ли наша визија развоја Сјевера била оличена у томе да млади људи остају на Сјеверу. Да се Сјевер развија подједнако као Југ и средишња регија? Јесмо ли то ми омогућили изградњом прве дионице ауто-пута? Јесмо. Треба ли ми да се сагињемо или да се стидимо онога што смо урадили у претходном периоду у Црној Гори? Не треба. Ми то из пуног гласа треба да афирмишемо на сваком мјесту”, јасан је в.д. предсједник ДПС-а.

Живковић је затим  казао да они који не поштују тековине 21. маја 2006. године,  симболе Црне Горе, који Црну Гору не сматрају својом матичном државом,  који поништавају све вриједности грађанског, мултинационалног и савременог друштва, не могу да воде државу.

-Наша политичка конкуренција се ни по чему добром није представила грађанкама и грађанима Црне Горе. Ајмо за ове људе који се налазе под редним бројем 10 да им дамо чисту десетку на изборима, а да ми вама вратимо том чистом десетком након избора, закључио је Живковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here