Вукшић: Никшићу требају слога и нова радна мјеста, за такав Никшић се ми боримо

Парламентарни избори 2023.

„Народна коалиција – Сложно и тачка“ представила је изборни програм у Никшићу гдје је носилац листе Дејан Вукшић поручио да се нису случајно окупили баш у том граду.

– У овом граду је све кренуло. Кренула је духовност и кренуло је ослобођење. Сјећамо се нажалост и хапшења нашег Митрополита у Никшићу, када је народ сложно устао и рекао не диктаторском режиму који је, као што нам је свима познато, и у вашем граду и у цијелој Црној Гори уништио све оно што се уништити може, рекао је Вукшић.

Никшићу требају слога и нова радна мјеста, за такав Никшић се ми боримо.

-Као што је све кренуло из вашег и нашег Никшића, и духовност и ослобођење, тако знамо да ће и овога пута бити, уједињено и сложно уз велику Народну коалицију, поручио је носилац листе „Народна коалиција – Сложно и тачка“.

-Народна коалиција је велика прича, не само за ове изборе, него за будућност, за године које су пред нама. Грађани Црне Горе и грађани Никшића добили су велику, часну, поштену, стручну политичку понуду која ће у наредном периоду бити незаобилазан политички фактор у Скупштини Црне Горе и у Влади Црне Горе. Народна коалиција ће бити глас народа у Скупштини Црне Горе, а глас народа у Влади Црне Горе биће наш носилац, Дејан Вукшић, рекао је кандидат за посланика Марко Милачић.

Кандидат за посланика Владислав Дајковић поручио је:

-Као неко ко је упознао сваки метар овога града, на стотине Нишићанки и Никшићана поручио бих грађанима Никшића: Знамо се и зато знате да вас ми никада нисмо издали. Народна коалиција до побједе, поручио је Дајковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here