„Да. Ми можемо“: Борба против организованог криминала је један од циљева наше коалиције

Парламентарни избори 2023.

Организовани криминал је једна од најнегативнијих појава која представља велику политичку и економску пријетњу Црној Гори. Посебно плаши чињеница да у Црној Гори, упркос итекако добрим правним прописима, овај све израженији проблем биљежи све већи раст, као и да је велики број младих људи инволвиран у ове незаконите активности, поручио је посланички кандидат са листе “Да. Ми можемо за грађанску Црну Гору”, Реџеп Никовић.

-Међутим, упркос свему томе, они на којима стоји одговорност и надлежност за спјречавање организованог криминала и корупције, а то су полиција, тужилаштво и судови, нажалост, годинама уназад не дјелују адекватно, а ни координирано.

Негативне појаве захтијевају синергетску акцију полиције , судства и тужилаштва, али и цијеле друштвене заједнице. Да би се постигли озбиљни резултати институције система прије свега морају бити очишћени од партијских, корумпираних кадрова и замијењени људима кој имају интегритет и знање. Ми знамо и можемо да прекинемо спрегу организиваног криминала и државе, зато у недјељу гласајте за број 9, закључио је Никовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here