КК Приморје 1945: Притисак на гостима у бокељском дербију

У утакмици 22. кола 1. А МЦКЛ састаће се у понедељак (15. април) у Спортском центру Игало КК Приморје 1945 и КК Теодо из Тивта. Почетак меча заказан је за 19 сати.

Шеф стручног штаба КК Приморје 1945, Данило Павићевић, истиче да су плаво-жути у досадашњем дијелу првенства показали висок ниво самопоуздања и храбрости, као и да у свакој утакмици иду на побједу. Иако је у питању дуел екипа при врху табеле, притисак је овог пута на страни гостију, наглашава стратег градског клуба из Херцег Новог.

– Што смо зацртали пред почетак сезоне, ми смо и остварили, а сада покушавамо да узмемо више. Њима је од почетка био циљ да се нађу у врху, док смо ми ишли утакмицу по утакмицу и сада смо тренутно на четвртој позицији. Моји момци су свакако спремни и покушаћемо да побиједимо у понедјељак – поручио је тренер Павићевић.

Сутра вече нас очекује добра утакмица и одлична кошаркашка представа, најављује капитен плаво-жутих, Слободан Миљанић.

– Надам се да ће што више људи из Херцег Новог препознати ову утакмицу као јако битну и доћи да нас подржи. Екипа Теода је квалитетна, нису неоправдано у врху црногорске кошарке, али ми ћемо дати све од себе да се представимо у најбољем свијетлу и остваримо што бољи резултат – нагласио је Миљанић.

КК Приморје 1945 овим путем позива све љубитеље клуба и кошарке да у што већем броју у понедјељак у 19 сати плаво-жутим момцима дају подршку у предстојећем бокељском дербију, али и настојању клуба да се високом позицијом у И А МЦКЛ пласира у регионални такмичарски формат. Снажна подршка публике у завршници првенства могла би значити јачи ранг такмичења и квалитетнију кошарку следеће сезоне у Херцег Новом.

Пренос утакмице можете пратити на програму MNE Sport 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here