Јесен 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. На сјеверу промјенљиво облачно, у поподневним сатима или током ноћи понегдје је могућа слаба киша. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, крајем дана и током ноћи мјестимично умјерен до појачан сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 16 до 28 степени.

Због планираних радова на мрежи у уторак, 10.октобра од 7.30 до 18 без струје ће бити Росе и Мириште. Од 12 до 16 сати Игало, комплетно подручје, Суторина, Мојдеж, гранични прелази Дебели бријег и Кобила, Жвиње, Њивице, Сервисна зона, Сушћепан, Требесин, Гомила, Топла 1, 2, 3, Милашиновић мост, саопштено је из ЦЕДИС-а.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас седам летова: два ка Истанбулу, четири ка Београди и један ка Тел Авиву. Летови ка Београду су у 11:50, 15:00, 15:20 и 18 сати.

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли аутобуси: Божур из Београда и са Пала, Канис из Лесковца и Транс југ из Београда. Очекују доласке из Новог Сада, Суботице, Ниша, Београда, Крагујевца, Требиња. По реду вожње кренуо је Озлен ка Београду у 7 сати, наредни поласци су у 8:35  Центро транс ка Сарајеву, 9:30 Божур ка Дубровнику, у 11:10 Јадран експрес Котор Дубровник и у 12:10 ка Требињу.

Жељезничка станица

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:00, повратак је у 20:20. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона .Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен .У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 11 саобраћајних   незгода у којима је 6 особа задобило лаке повреде. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here