Јесен 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, понегд‌је са слабом кишом или росуљом, углавном током пријеподнева. Послијеподне, понегдеје се очекују сунчани интервали. Вјетар, слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 15 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће у времену од 7:00 до 15:00 сати бити Тијесни кланац и насеље Кулиновићи у Мојдежу. Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег  времена биће одгођени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Учеснике у саобраћају очекују мокри и клизави коловози углавном дуж читаве путне мреже. Дуж клисура и усјека учестали су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. На путевима у земљи у последња 24 сата догодило се 13 саобраћајних незгода, у којима су двије особе задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано девет летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 19:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:20, 15:15 и у 18:35. Остали летови су за Краков, Истанбул, Брисел и Љубљану. Из Тивта данас само три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 12:10.    

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда и данас касни сат и 10 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:35. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.   

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда, а за њима ће „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице…. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за  Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here