ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно, понегдје са сунчаним интервалима. На сјеверу, током јутра или пријеподнева, по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, на југоистоку повремено, умјерен до појачан, сјевероисточни и источни. Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 23 степена.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система обавјештавају да ће данас без струје бити потрошачи на Жвињама, од 8:30 до 15:00 сати.

Наведене радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом.

ДОМ ЗДРАВЉА

У КОВИД амбуланти данас од 8:00 до 12:00 ради др Марија Станишић, од 15:00 до 19:00 сати др Данка Кривокапић.

За све информације доступан је број телефона: 031/343-111, локал 110.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 су стигли аутобуси из Београда и Бијељине, а око 8:00 очекују да стигну Блу лајн из Новог Сада и Јадранекспрес из Београда. Локални међуградски саобраћај се одвија по реду вожње. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас ће реализовати два лета ка Београду – 10:25 и 15:20. Авио саобраћај из Подгорице одвија се по планираном редослиједу, реализовани су летови ка Београду и Бечу, а у наставку дана слиједе и ка Кракову, Истанбулу, Варшави, Мемингену и Београду.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Бара ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак планиран у 21:10. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Из АМС возачима савјетују да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је девет особа задобило лаке повреде.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here