ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, уз локално малу до умјерену облачност. Ујутру, на сјеверу, по котлинама магла или ниска облачност, која се понегдје може задржати и током пријеподнева. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера, на југоистоку повремено умјерен до појачан, сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 23 степена.

СТРУЈА

Како је најављено из ЦЕДИС-а, због планираних радова на мрежи, од 8:00 до 15:00 сати струју неће имати Брајковина, Трипун брдо, Чиповина, дио Црнице као и дио потрошача на Подима.

ДОМ ЗДРАВЉА

Изабрани љекари за дјецу пријеподне: др Драгана Кнежевић и др Оливера Ментовић, послијеподне др Маја Поповић.

Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Чепрнић, др Марија Станишић, др Тамара Пиљевић, др Тања Зградић и др Александра Колунџић – медицина рада. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Сања Топић, др Зинаида Миљковић, др Данка Кривокапић и др Ана Поповић.

КОВИД амбуланта ради од 8:00 до 12:00 и од 15:00 до 19:00 сати. У пријеподневној смјени данас ради др Тамара Пиљевић, у поподневној др Данка Кривокапић.

У диспанзеру за жене данас пријеподне ради др Аленка Срдановић, док од 15:00 до 19:00 сати ради др Слободан Булатовић.

У пулмолошкој амбуланти данас од 10:00 до 14:00 сати ординира др Емилија Николић.

У амбуланти у Игалу др Росанда Бојичић ради од 7:00 до 14:00 сати, у амбуланти у Бијелој у исто вријеме др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, као и педијатар др Милена Пророчић.

БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ

Поводом обиљежавања Дана Општине Херцег Нови и Дана ослобођења, Паркинг сервис је корисницима услуга омогућио бесплатно паркирање на свим општим паркиралиштима (паркинг мјеста означена дуж саобраћајница).

Како обавјештавају, Канцеларије Друштва ће данас радити до 12 часова.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

На потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда „Новљанка“) до улице Саве Kовачевића биће забрањен саобраћај за сва возила у термину од 11:15 до 11:30 часова, ради несметаног и безбједног одржавања дефилеа Градске музике и мажоретки у оквиру програма обиљежавања Дана општине.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема кашњења. До 7:30 су стигли Божур из Београда, Божур са Пала и Лазаро из Бањалуке. Када је ријеч о првим јутарњим поласцима, Озлем је ка Београду кренуо у 7, Центро транс ка Сарајеву полази у 8:35, Божур ка Дубровнику у 9:30. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана два лета ка Београду и по један ка Истанбулу и Тел Авиву. Са подгоричког ће бити реализовано 13 летова, четири ка Београду, по два ка Истанбулу, Бечу и Лондону, те по један ка Луксембургу, Бриселу и Берлину.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни воз из Бара ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак планиран у 21:10.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћај се одвија по претежно сувим коловозима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 10 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а три особе лаке повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020 234 999 и 063 239 987.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here