Јавна расвјета око кружног тока ускоро у функцији    

Због радова на регулацији потока Немила дио расвјете око кружног тока у Мељинама није у функцији, а запослени у Сектору за одржавање јавне расвјете Комунално – стамбеног предузећа до краја седмице инсталације ће вратити у првобитно стање.

Дио јавне расвјете око кружног тока, који је због радова морао бити уклоњен, враћају у првобитно стање, казао је за РТХН Далибор Чупић из Сектор јавне расвјете:

Далибор Чупић

– Након регулације потока Немила коју изводе радници фирме Брив констракшн, морали су да уклоне темељ. Багер ради на ископавању темеља који ће бити помјерен за метар. Уклонили смо четири стуба због чега није радио већи дио кружног тока. Имамо одличну сарадњу са фирмом Брив. Данас би требало да буду завршени груби радови, изливање темеља, тако да би требало да до петка, јавна расвјета буде враћена у провобитно стање, објашњава Чупић.  

Регулација потока Немила

Запослени у Сектору јавне расвјете ангажовани су на отклаљању пропуста на мрежи у сусрет главној туристичкој сезони:   

– Отклањају се кварови на основу пријава грађана из Система48 и које су нама пријавили у фирми. Јутрос смо имали испад у Каменарима, што је санирано. Идуће седмице планирамо радове на Луштици, који су предсезонски. Преостало је да завршимо дио расвјете у залеђу на Ублима, да би се потом бавили шеталиштем, како би што спремније дочекали туристичку сезону, навео је Чупић.  

Из Kомунално – стамбеног предузећа подсјећају грађане да кварове могу пријавити системом 48, посредством општинског Кол центра  на број 19800.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here