ИЗБОРИ 2021: РЕАГОВАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО, ПРАВАЦ НОВИ НА САОПШТЕЊЕ ОО ДПС

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

На саопштење ОО ДПС https://rthn.co.me/izbori-2021-oo-dps-herceg-novi-vlast-najavljivala-novu-strategiju-upravljanja-otpadom-obecanje-nije-ispunjeno/ реаговали су из Коалиције Ни лијево, ни десно. Правац Нови.

Тешко је повјеровати да након година и деценија безобзирног вођења државе оличеног у бруталној пљачки добара и ресурса, неко може и помислити да кампању базира на оптуживању Демократа за неиспуњена обећања.

Али, то је ДПС, организација којој истина не представља никакву обавезу, па смо више и навикли. За претходне четири године вршења локалне власти, без подршке и уз активне опструкције тадашње државне власти успјешно смо и на радост грађанки и грађана Херцег Новог завршили преко 200 планираних пројеката, и то у периоду док је одлазећи циркус девастатора од државе и грађана отео стотине милиона еура.

Подсјетићемо само на неке од њих.

Завршена изградња колектора у Бијелој испод ФК Бијела и у насељу Левентина. Изградили смо секундарну канализациону мрежу од Марића до магистрале. Завршили смо канализациону мрежу кроз Црквени пут, и завршили пројекат изградње секундарне канализације. Завршени радови на увођењу канализационог система у Топовима. Ријешени проблеми атмосферских вода на Србини. Завршена канализациона мрежа у Модрим Плочама. У току изградња секундарне канализационе мреже Амаро и Олимпија. Асфалтирано на хиљаде метара квадратних херцегновских улица и путева у многобројним насељима. Реконструкција и санација бројних путних праваца. Израда потпорних зидова на више локација. Постављање јавне расвјете дуж бројних путних праваца. Рјешавали смо проблеме водоснабдијевијања. А у наредном периоду завршићемо 300 нових пројеката.

С друге стране, учинак ДПС-а се може подијелити на неиспуњена обећања и оно што су уништили.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here